Natives Olivenöl Extra aus dem Mazaratal an der Westküste Siziliens.
Dieses klare und glänzende Olivenöl ist in der Farbe gelb mit grünen Reflexen und hat im Duft eine aromatischen Note nach Mandeln. Im Geschmack fruchtig und harmonisch passt dieses Olivenöl für alle Rohkost und für die sizilianische Küche.
Der Säuregehalt liegt unter 0,45%
An intense red colour with purplish highlights; intense hints of redcurrants, plums, raspberries, sour cherries balanced by spicy notes reminiscent of pepper and cinnamon. On the palate it is approachable, fresh and pleasant, thanks to good balance between acidity, savoury notes and richness of flavour.
The Ripasso Bertani is matured for 9 months in French oak barrels and has a typical fruity intense bouquet. Thanks to the Ripasso technique applied here, this wine has a great structure, a full-bodied body and its typically intense fruity aroma.
The Due Uve Rosso from Bertani presents itself in the glass ruby red, is in the fragrance fine and pleasant with notes after ripe berries. On the palate soft and warm, pleasantly fruity with balanced acidity. A fine and stylish accompaniment to pasta dishes with or without meat, seasonal food or cheese platters.
Caffé Espresso Italiano is a mixing coffee of Arabica and Robusta beans , roasting normal , a medium- strong coffee suitable for espresso machines .
Dieses 100% italienische Olivenöl Villa Vinci hat einen sehr geringen Säureanteil (max 0,3%), verfügt über einen fruchtigen, leicht scharfen Geschmack, einen würzigen Geruch und eine grün-goldene Farbe. Dieses Öl ist vielseitig einsetzbar für Gemüse, Salate, Suppen, frischen Fisch und alle anderen mediterranen Gerichte...
Cold pressed with mechanical pressing from the best cultivation areas of the EU (80% from Italy).
This Product was added to our catalogue on Wednesday 04 March, 2009.